Δυνατές κόντρες στην Serie A, Τζένοα-Ίντερ και Νάπολι-Μόντσα, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες στην Serie A, Τζένοα-Ίντερ και Νάπολι-Μόντσα, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές αναμετρήσεις για την 18η αγωνιστική της Serie A με την Megabet Plus να προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Ίντερ κόντρα στην Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις», ενώ σε άλλους αγώνες Νάπολι – Μόντσα και Φιορεντίνα – Τορίνο.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τζένοα – Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Τζένοα δίνει 5.61, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.66. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.19, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.15.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΖΕΝΟΑ – ΙΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νάπολι – Μόντσα, η επιλογή για νίκη της Νάπολι δίνει 1.66, ενώ για νίκη της Μόντσα δίνει 5.38. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.92. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.86, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.95. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΑΠΟΛΙ – ΜΟΝΤΣΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φιορεντίνα – Τορίνο, η επιλογή για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 2.20, ενώ για νίκη της Τορίνο δίνει 3.55. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.36, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΟΡΙΝΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.