Δυνατές μάχες Παρί-Μονακό και Κολωνία – Μπάγερν με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus

Δυνατές μάχες Παρί-Μονακό και Κολωνία – Μπάγερν με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus για τις αναμετρήσεις της Παρασκευής με σούπερ αποδόσεις. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου, η επιλογή για νίκη της Κολωνίας δίνει 9.47, ενώ για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.26. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.72. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.31, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.52. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΟΦΗ – Βόλος, η επιλογή για νίκη του ΟΦΗ δίνει 1.81, ενώ για νίκη του Βόλου δίνει 4.81. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΦΗ – ΒΟΛΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό, η επιλογή για νίκη της Παρί δίνει 1.53, ενώ για νίκη της Μονακό δίνει 6.19. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.29. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.43, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλαβές – Γρανάδα, η επιλογή για νίκη της Αλαβές δίνει 1.82, ενώ για νίκη της Γρανάδα δίνει 5.01. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΛΑΒΕΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.