Δυνατές φιλικές κόντρες Ρουμανία-Ελλάδα και Γαλλία-Ακτή, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Δυνατές φιλικές κόντρες Ρουμανία-Ελλάδα και Γαλλία-Ακτή, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Φιλικές αναμετρήσεις με ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι της Παρασκευής. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρουμανία στις 20:15, ενώ αργότερα η Γαλλία υποδέχεται την Ακτή Ελεφαντοστού στις 22:15. Επίσης, η Νορβηγία θα αναμετρηθεί με την Σλοβακία στις 19:00. Για την 17η και προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, Αργεντινή-Βενεζουέλα στις 01:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρουμανία-Ελλάδα, η επιλογή για νίκη της Ρουμανίας δίνει 2.56, ενώ για νίκη της Ελλάδας δίνει 2.81. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.91. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.42, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.48. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γαλλία-Ακτή Ελεφαντοστού, η επιλογή για νίκη της Γαλλίας δίνει 1.35, ενώ για νίκη της Ακτής δίνει 7.81. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.17.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΛΛΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νορβηγία-Σλοβακία, η επιλογή για νίκη της Νορβηγίας δίνει 1.70, ενώ για νίκη της Σλοβακίας δίνει 4.80. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.14, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.06.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αργεντινή-Βενεζουέλα, η επιλογή για νίκη της Αργεντινής δίνει 1.15, ενώ για νίκη της Βενεζουέλας δίνει 16.72. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.05. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.