Δυνατή κόντρα Ολυμπιακός-ΑΕΛ και ματσάρες στην Ευρώπη, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Δυνατή κόντρα Ολυμπιακός-ΑΕΛ και ματσάρες στην Ευρώπη, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Ενδιαφέρον ματς στο κουπόνι του στοιχήματος για τις αναμετρήσεις της Δευτέρας, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Για την τρίτη αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ στις 19:00 στο ΓΣΠ. Σε ματς για την Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Λαμία στην Τούμπα επίσης στις 19:00, ενώ για την Serie A, Έμπολι – Ρόμα στις 21:45. Για το πρωτάθλημα Ισπανίας, Αλμερία – Οσασούνα στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – ΑΕΛ, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.50, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 2.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΟΚ – Λαμία, η επιλογή για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.32, ενώ για νίκη της Λαμίας δίνει 8.61. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.82. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.35.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έμπολι – Ρόμα, η επιλογή για νίκη της Έμπολι δίνει 4.51, ενώ για νίκη της Ρόμα δίνει 1.72. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.73. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΜΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλμερία – Οσασούνα, η επιλογή για νίκη της Αλμερία δίνει 2.76, ενώ για νίκη της Οσασούνα δίνει 2.66. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.24, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.93.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΛΜΕΡΙΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.