Δόξα-ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ-Άρης στην Megabet Plus, με κορυφαίες αποδόσεις και με επιλογή Cash Out

Δόξα-ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ-Άρης στην Megabet Plus, με κορυφαίες αποδόσεις και με επιλογή Cash Out

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις για την όγδοη αγωνιστική, συνεχίζεται το Σάββατο η αγωνιστική δράση στο παγκύπριο πρωτάθλημα. Στις 17:00, το ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθεί στο Μακάρειο από την Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ στις 19:00 θα γίνει στο Τσίρειο το τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα-ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη της Δόξας προσφέρει 4.89, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.66. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.54. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΟΞΑ – ΑΠΟΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΛ-Άρης, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ προσφέρει 1.72, ενώ για νίκη του Άρη δίνει 4.31. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΑΡΗΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.