Εθνικός-Ολυμπιακός και σημαντικά ματς στην Ευρώπη με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Εθνικός-Ολυμπιακός και σημαντικά ματς στην Ευρώπη με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του παγκύπριου πρωταθλήματος ανοίγει σήμερα στις 19:00 με τον αγώνα στο Δασάκι μεταξύ του Εθνικού Άχνας με τον Ολυμπιακό. Στην Ισπανία, η Μπιλμπάο θα αναμετρηθεί με την Γρανάδα στις 22:00, ενώ στην Ιταλία η Κάλιαρι θα αντιμετωπίσει την Σαλερνιτάνα στις 21:45.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εθνικός Άχνας-Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Εθνικού προσφέρει 3.38, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.96. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.28. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.94. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπιλμπάο-Γκρανάδα, η επιλογή για νίκη της Μπιλμπάο προσφέρει 1.52, ενώ για νίκη της Γκρανάδα δίνει 6.49. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.06. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.06, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.22.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΚΡΑΝΑΔΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κάλιαρι-Σαλερνιτάνα, η επιλογή για νίκη της Κάλιαρι προσφέρει 1.80, ενώ για νίκη της Σαλερνιτάνα δίνει 4.22. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.94. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.