Εκτός έδρας η Κύπρος, φαβορί η Ελλάδα και σούπερ ματς Πορτογαλία-Σερβία στην Megabet Plus με τις καλύτερες επιλογές

Εκτός έδρας η Κύπρος, φαβορί η Ελλάδα και σούπερ ματς Πορτογαλία-Σερβία στην Megabet Plus με τις καλύτερες επιλογές

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση περιμένει την Κύπρο που θα αναμετρηθεί με την Σλοβενία στις 16:00 για την προκριματική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης του Μουντιάλ 2022. Στις 21:45 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το Κόσοβο και έχει προβάδισμα νίκης. Σε άλλα ματς, η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Σερβία και η Ισπανία την Σουηδία.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σλοβενία-Κύπρος, η επιλογή για νίκη της Σλοβενίας προσφέρει 1.28, ενώ για νίκη της Κύπρου δίνει 9.75. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.57.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελλάδα-Κόσοβο, η επιλογή για νίκη της Ελλάδας προσφέρει 1.61, ενώ για νίκη της Κόσοβο δίνει 5.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.14.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΟΒΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πορτογαλία-Σερβία, η επιλογή για νίκη της Πορτογαλίας προσφέρει 1.41, ενώ για νίκη της Σερβίας δίνει 6.63. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.32. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισπανία-Σουηδία, η επιλογή για νίκη της Ισπανίας προσφέρει 1.38, ενώ για νίκη της Σουηδίας δίνει 7.66. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.23. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.01, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.33.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.