Ενδιαφέρον κόντρες Ακρίτας-Ομόνοια και ΑΕΚ-Δόξα, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Ενδιαφέρον κόντρες Ακρίτας-Ομόνοια και ΑΕΚ-Δόξα, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Με δύο ενδιαφέρον αναμετρήσεις συνεχίζεται η πρεμιέρα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 19:00 ο νεοφώτιστος Ακρίτας Χλώρακας υποδέχεται την Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης», ενώ μια αργότερα στις 20:00, η ΑΕΚ Λάρνακας αντιμετωπίζει την Δόξα Κατωκοπιάς στην Αρένα. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ακρίτας Χλώρακας-Ομόνοια, η επιλογή για νίκη του Ακρίτα δίνει 6.85, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.45. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΚΡΙΤΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ-Δόξα, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.35, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 7.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.90. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.13.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΔΟΞΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.