Ενδιαφέρον ματς στο παγκύπριο πρωτάθλημα, πόνταρε στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Ενδιαφέρον ματς στο παγκύπριο πρωτάθλημα, πόνταρε στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Συνεχίζεται η δράση στην όγδοη αγωνιστική του παγκύπριου πρωταθλήματος με δυο αρκετά ενδιαφέρον αναμετρήσεις. Στις 17:00, η πρωτοπόρος ΑΕΚ Λάρνακας θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας, ενώ στις 19:00, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ-Εθνικός Άχνας, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ προσφέρει 1.32, ενώ για νίκη του Εθνικού δίνει 7.34. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός-Απόλλων, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού προσφέρει 3.04, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.19. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.29. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.77.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.