ΕΝΠ-Καρμιώτισσα, Ερμής-Ν.Σαλαμίνα, Δόξα-ΑΠΟΕΛ στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

ΕΝΠ-Καρμιώτισσα, Ερμής-Ν.Σαλαμίνα, Δόξα-ΑΠΟΕΛ στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

Tρεις αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα για την 18η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, στις 16:00 ΕΝ Παραλιμνίου – Καρμιώτισσα, στις 18:00 Ερμής – Νέα Σαλαμίνα και στις 20:00 Δόξα – ΑΠΟΕΛ. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

Στο ΕΝ Παραλιμνίου – Καρμιώτισσα η επιλογή για νίκη της Ένωσης προσφέρει 2.30, ενώ για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 3.05. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.73. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.73.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ.

Στο Ερμής – Νέα Σαλαμίνα η επιλογή για νίκη του Ερμή προσφέρει 2.61, ενώ για νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 2.86. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 2.81. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 3.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.21. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.88.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Στο Δόξα – ΑΠΟΕΛ η επιλογή για νίκη της Δόξας προσφέρει 3.86, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.91. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.84.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΟΞΑ – ΑΠΟΕΛ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.