Η επόμενη μέρα στη Λίβερπουλ: Ποιος θα διαδεχθεί τον Κλοπ…

Η επόμενη μέρα στη Λίβερπουλ: Ποιος θα διαδεχθεί τον Κλοπ…

Έχουν περάσει μερικές ώρες από τη στιγμή που ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν.

Στα social media επικρατεί πανικός με αυτή την εξέλιξη, με τους υποστηρικτές των «Reds» να μην μπορούν να κρύψουν το τέλος εποχής για την ομάδα τους.

Το βλέμμα πλέον στρέφεται αναγκαστικά στην επόμενη μέρα. Και στη μετα-Κλοπ εποχή, που ξεκινάει από το ερχόμενο καλοκαίρι στη Λίβερπουλ. Και το ερώτημα που τίθεται είναι προφανές και αναμενόμενο: Μετά τον Γερμανό, ποιος θα καθίσει στον πάγκο των κόκκινων;

Ήδη οι φήμες για τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ δίνουν και παίρνουν και έχουν βγει τα πρώτα ονόματα για το ποιος θα είναι αυτός: Τσάμπι Αλόνσο, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, Γκράχαμ Πότερ, Ζοσέ Μουρίνιο και Στίβεν Τζέραρντ ακούγονται πολύ έντονα.

Το σίγουρο είναι ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε αρκετό καιρό από τώρα, ενώ ο ίδιος ο Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι αυτός στη μέση των συζητήσεων για το μέλλον στη Λίβερπουλ και τον προπονητή που θα τον διαδεχτεί.