Η Κύπρος έχει μόνο μια ήττα εντός από την Εσθονία, υπεροχή Σουηδίας κόντρα στην Πολωνία

Η Κύπρος έχει μόνο μια ήττα εντός από την Εσθονία, υπεροχή Σουηδίας κόντρα στην Πολωνία

Κύπρος: Από το 1996 έχει να κερδίσει την Εσθονία
Κρίσιμος αγώνας για την Κύπρο που φιλοξενεί την Εσθονία για το εισιτήριο παραμονής στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Ως γηπεδούχος έχει χάσει μόνο μια φορά από την Εσθονία τον Μάρτιο του 1999 σε φιλικό. Σε επίσημους αγώνες μετρά δύο ισοπαλίες ως γηπεδούχος στα πιο πρόσφατα ματς. Η τελευταία νίκη της Κύπρου επί της Εσθονίας χρονολογείται από το 1996.

Υπεροχή της Σουηδίας
Μεγάλο ματς στο Χορζόφ, Πολωνία-Σουηδία στο πλαίσιο των μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Η Σουηδία έχει την υπεροχή καθώς μετράει 5 νίκες επί της Πολωνίας, όλες σε Euro. Η Πολωνία κέρδισε τη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση σε Μουντιάλ, αλλά το 1974 (1-0).

Πρώτη επίσημη κόντρα και κρίσιμη
Πορτογαλία-Βόρεια Μακεδονία θα συναντηθούν στο Οπόρτο για ένα εισιτήριο στο Μουντιάλ του Ακτάρ. Είναι μόλις η τρίτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, όμως είναι η πρώτη επίσημη και ασφαλώς η πιο σημαντική. Στα δύο φιλικά, τα οποία έχουν προηγηθεί, το ρεκόρ είναι 1-1-0. Η Πορτογαλία επικράτησε 1-0 στο πρώτο το 2003, ενώ είχε λήξει 0-0 η αναμέτρησή τους το 2012.

Αήττητο σερί Φαν Χάαλ και Φλικ
Δυνατό φιλικό Ολλανδία-Γερμανία. Αξίζει να σημειωθεί όι οι δύο προπονητές, Φαν Χάαλ και Φλικ, τρέχουν αήττητα σερί. Με τον Φαν Χάαλ στον πάγκο (και στις τρεις θητείες του) η Ολλανδία παραμένει αήττητη στα 20 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (15-5-0). Στον αντίποδα, η Γερμανία παραμένει αήττητη στα 10 πιο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της (6-4-0).

Πρώτη φορά στην ιστορία τους
Αγγλία-Ακτή Ελεφαντοστού σε δυνατό φιλικό. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Η Αγγλία παρέμεινε αήττητη στις 19 προηγούμενες συναντήσεις με αφρικανική χώρα (13-6-0)! Επίσης, παρέμεινε αήττητη στις 6 αναμετρήσεις με αφρικανική χώρα στο «Γουέμπλεϊ» (5-1-0).

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!