Καρμιώτισσα-Δόξα και ΑΕΚ-ΕΝΠ στην Megabet Plus με τις καλύτερες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Καρμιώτισσα-Δόξα και ΑΕΚ-ΕΝΠ στην Megabet Plus με τις καλύτερες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγονται την Κυριακή για την 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, 16:00 Καρμιώτισσα-Δόξα, 18:30 ΑΕΚ-ΕΝΠ. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

Για το Καρμιώτισσα-Δόξα, η επιλογή για νίκη της Καρμιώτισσας προσφέρει 2.39, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 2.75. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.73.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΔΟΞΑ.

Για το ΑΕΚ-ΕΝΠ, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ προσφέρει 1.35, ενώ για νίκη της Ένωσης δίνει 7.81. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.96. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.04.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΕΝΠ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.