Καυτά ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια-ΑΕΛ με κορυφαίες επιλογές και με επιλογή Cash Out από την Megabet Plus

Καυτά ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια-ΑΕΛ με κορυφαίες επιλογές και με επιλογή Cash Out από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος με καυτές αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Δεσπόζουν τα ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ στις 17:00 και Ομόνοια – ΑΕΛ στις 19:00. Ενδιαφέρον ματς Ανόρθωση – Καρμιώτισσα στις 19:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.60, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 2.41. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.63, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.11. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ομόνοια – ΑΕΛ, η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.42, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 6.40. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.98. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ανόρθωση – Καρμιώτισσα, η επιλογή για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 1.39, ενώ για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 6.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.