Καυτές κόντρες για την μάχη του τίτλου στην Serie A, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και Cash Out

Καυτές κόντρες για την μάχη του τίτλου στην Serie A, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και Cash Out

Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζει η μάχη του τίτλου στην Serie A, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 16:00, η Μίλαν φιλοξενεί την Φιορεντίνα, ενώ στις 19:00, η Ουντινέζε αντιμετωπίζει την Ίντερ. Στην Premier League, Έβερτον-Τσέλσι στις 16:00, ενώ στην γαλλική Ligue 1, ντέρμπι Μαρσέιγ-Λυών στις 21:45. Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 21:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίλαν-Φιορεντίνα, η επιλογή για νίκη της Μίλαν δίνει 1.63, ενώ για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 4.93. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.94. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΛΑΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουντινέζε-Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Ουντινέζε δίνει 5.38, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.54. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.21. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΊΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έβερτον-Τσέλσι, η επιλογή για νίκη της Έβερτον δίνει 4.57, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.76. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.97, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΈΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάρσειγ-Λυών, η επιλογή για νίκη της Μάρσειγ δίνει 2.27, ενώ για νίκη της Λυών δίνει 2.92. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.55. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.24. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.55.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΥΩΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 2.16, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 3.27. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.03. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.