Καυτές κόντρες Ολλανδία-Ιρλανδία και Αρμενία-Ουαλία με σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Καυτές κόντρες Ολλανδία-Ιρλανδία και Αρμενία-Ουαλία με σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι για τα προκριματικά του Euro 2024 με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολλανδία – Ιρλανδία, η επιλογή για νίκη της Ολλανδίας δίνει 1.19, ενώ για νίκη της Ιρλανδίας δίνει 14.82. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.53. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.61, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.47.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αρμενία – Ουαλία, η επιλογή για νίκη της Αρμενίας δίνει 4.08, ενώ για νίκη της Ουαλίας δίνει 1.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.42. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.11, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΡΜΕΝΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισραήλ – Ρουμανία, η επιλογή για νίκη της Ισραήλ δίνει 2.71, ενώ για νίκη της Ρουμανίας δίνει 2.56. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.33. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΙΣΡΑΗΛ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.