Καυτές μάχες Ρεάλ-Σεβίλλη και Γιουβέντους-Μίλαν με αμέτρητες επιλογές στην Megabet Plus και με Cash Out

Καυτές μάχες Ρεάλ-Σεβίλλη και Γιουβέντους-Μίλαν με αμέτρητες επιλογές στην Megabet Plus και με Cash Out

Δυνατές αναμετρήσεις σε Ισπανία και Ιταλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Στις 21:45, η Γιουβέντους θα παίξει με την Μιλάν ενώ στις 22:00, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθεί με την Σεβίλλη.

Η Megabet Plus προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της και μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για αγώνες στην Κύπρο και την Ευρώπη, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το ματς Γιουβέντους-Μίλαν, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους προσφέρει 1.72, ενώ για νίκη της Μίλαν δίνει 4.25. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.79. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΙΛΑΝ

Για το ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ρεάλ προσφέρει 1.94, ενώ για νίκη της Σεβίλλης δίνει 3.60. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.88. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.