Καυτή κόντρα Ομόνοια-Ανόρθωση στην Megabet Plus, με κορυφαίες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Καυτή κόντρα Ομόνοια-Ανόρθωση στην Megabet Plus, με κορυφαίες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Δευτέρας, με σούπερ αποδόσεις στο κουπόνι της Megabet Plus. Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, από το οποίο ξεχωρίζει το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση στις 19:00 στο ΓΣΠ. Την ίδια ώρα η Δόξα Κατωκοπιάς θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην Περιστερώνα. Για την Serie A, Βερόνα – Ρόμα στις 19:30 και για την Primera Division, Έλτσε – Χετάφε στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ομόνοια – Ανόρθωση, η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 2.34, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 2.85. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα – Άρης, η επιλογή για νίκη της Δόξας δίνει 4.49, ενώ για νίκη του Άρη δίνει 1.70. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΟΞΑ – ΆΡΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βερόνα – Ρόμα, η επιλογή για νίκη της Βερόνα δίνει 4.03, ενώ για νίκη της Ρόμα δίνει 1.85. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.55. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΡΟΝΑ – ΡΟΜΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έλτσε – Χετάφε, η επιλογή για νίκη της Έλτσε δίνει 2.63, ενώ για νίκη της Χετάφε δίνει 2.88. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 2.93. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.49. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.14.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΈΛΤΣΕ – ΧΕΤΑΦΕ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.