Καυτή ρεβάνς Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός, πόνταρε στην Megabet Plus για το Γιουρόπα Λιγκ με αμέτρητες επιλογές

Καυτή ρεβάνς Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός, πόνταρε στην Megabet Plus για το Γιουρόπα Λιγκ με αμέτρητες επιλογές

Κρίνεται η πρόκριση για την επόμενη φάση μέσα από τους αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση στο στάδιο «Φίλιπς» όπου η Αϊντχόφεν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Σημαντικές ρεβάνς επίσης Μίλαν-Ερυθρός Αστέρας και Ρόμα-Μπράγκα. Η Megabet Plus προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της και μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για αγώνες στην Κύπρο και την Ευρώπη, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για την αναμέτρηση στο Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός, στις αποδόσεις της Megabet Plus, η επιλογή για νίκη της Αϊντχόφεν προσφέρει 1.93, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 3.40. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.14. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.55.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Για την αναμέτρηση στο Μίλαν-Ερυθρός Αστέρας, στις αποδόσεις της Megabet Plus, η επιλογή για νίκη της Μίλαν προσφέρει 1.47, ενώ για νίκη του Ερυθρού Αστέρα δίνει 5.80. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.09. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΛΑΝ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Για την αναμέτρηση στο Ρόμα-Μπράγκα, στις αποδόσεις της Megabet Plus, η επιλογή για νίκη της Ρόμα προσφέρει 1.59, ενώ για νίκη της Μπράγκα δίνει 4.78. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.99. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.25. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΟΜΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.