Καυτό ντέρμπι Λάτσιο-Ίντερ και ματσάρες στην Ευρώπη, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Καυτό ντέρμπι Λάτσιο-Ίντερ και ματσάρες στην Ευρώπη, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Σπουδαία ματς στο κουπόνι της Παρασκευής με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στην Serie A δεσπόζει το ντέρμπι Λάτσιο-Ίντερ στις 21:45, ενώ για την Primera Division ξεχωρίζει το ματς Μπέτις-Οσασούνα στις 23:00. Για το γαλλικό πρωτάθλημα Αζαξιό-Λιλ στις 22:00, ενώ ενδιαφέρον ματς στην Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Φράιμπουργκ και την Μπόχουμ στις 21:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λάτσιο – Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Λάτσιο δίνει 3.94, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.82. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.73. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.18. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.62.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπέτις – Οσασούνα, η επιλογή για νίκη της Μπέτις δίνει 1.85, ενώ για νίκη της Οσασούνα δίνει 4.16. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.58. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΕΤΙΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φράιμπουργκ – Μπόχουμ, η επιλογή για νίκη της Φράιμπουργκ δίνει 1.43, ενώ για νίκη της Μπόχουμ δίνει 6.49. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.35. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.77.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αζαξιό – Λιλ, η επιλογή για νίκη της Αζαξιό δίνει 3.34, ενώ για νίκη της Λιλ δίνει 2.24. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.13. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.37, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.58. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.04.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΖΑΞΙΟ – ΛΙΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.