Κομβικά παιχνίδια για την πρόκριση, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Κομβικά παιχνίδια για την πρόκριση, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

 

Με την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων συνεχίζεται την Παρασκευή το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 12:00 για τον δεύτερο όμιλο η Ουαλία αντιμετωπίζει το Ιράν, ενώ στις 15:00 το Κατάρ παίζει με την Σενεγάλη για τον πρώτο όμιλο. Αργότερα, στις 18:00 το Εκουαδόρ και η Ολλανδία κοντράρονται 00 με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου. Το πρόγραμμα κλείνει στις 21:00 με το παιχνίδι του δευτέρου ομίλου ανάμεσα στην Αγγλία και τις ΗΠΑ. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουαλία – Ιράν, η επιλογή για νίκη της Ουαλίας δίνει 2.15, ενώ για νίκη του Ιράν δίνει 3.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.09. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.43, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.54. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΑΛΙΑ – ΙΡΑΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κατάρ – Σενεγάλη, η επιλογή για νίκη του Κατάρ δίνει 5.39, ενώ για νίκη της Σενεγάλης δίνει 1.68. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.38, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.32.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΤΑΡ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολλανδία – Εκουαδόρ, η επιλογή για νίκη της Ολλανδίας δίνει 1.78, ενώ για νίκη του Εκουαδόρ δίνει 4.61. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.07, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.73. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αγγλία – ΗΠΑ, η επιλογή για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.49, ενώ για νίκη των ΗΠΑ δίνει 6.61. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.89. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΓΛΙΑ – ΗΠΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ