Κορυφώνεται η αγωνία με Β.Ιρλανδία-Κύπρος και Ελλάδα-Κόσοβο, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Κορυφώνεται η αγωνία με Β.Ιρλανδία-Κύπρος και Ελλάδα-Κόσοβο, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Καθοριστικός αγώνας για την Κύπρο που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βόρεια Ιρλανδία, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας. Ο αγώνας θα γίνει στις 16:00. Αργότερα, στις 21:45, η Ελλάδα φιλοξενεί το Κόσοβο και στοχεύει τέταρτη σερί νίκη. Σε άλλους αγώνες, η Ισπανία υποδέχεται την Τσεχία, ενώ η Ελβετία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία. Ώρα έναρξης των αγώνων στις 21:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βόρεια Ιρλανδία – Κύπρος, η επιλογή για νίκη της Βόρειας Ιρλανδίας δίνει 1.62, ενώ για νίκη της Κύπρου δίνει 5.62. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.22, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.24.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελλάδα – Κόσοβο, η επιλογή για νίκη της Ελλάδας δίνει 1.77, ενώ για νίκη του Κόσοβου δίνει 4.67. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.57. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.19, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.63. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΟΒΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισπανία – Τσεχία, η επιλογή για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.33, ενώ για νίκη της Τσεχίας δίνει 8.85. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.07. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΠΑΝΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελβετία – Πορτογαλία, η επιλογή για νίκη της Ελβετίας δίνει 3.46, ενώ για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 2.08. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.46. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.87, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΒΕΤΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.