Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Serie A, πόνταρε με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Serie A, πόνταρε με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Serie A, με σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 19:00, η Μίλαν υποδέχεται την Ατάλαντα ενώ στις 21:45, η Κάλιαρι αντιμετωπίζει την Ίντερ. Σημαντικό ματς στην Premier League., Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι στις 16:00, ενώ στην Primera Division, Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη στις 20:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίλαν – Αταλάντα, η επιλογή για νίκη της Μίλαν δίνει 1.75, ενώ για νίκη της Αταλάντα δίνει 4.00. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.53, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.45. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.53.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΛΑΝ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κάλιαρι – Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Κάλιαρι δίνει 7.00, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.37. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.04. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.51, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΛΙΑΡΙ – ΊΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατλέτικο – Σεβίλλη, η επιλογή για νίκη της Ατλέτικο δίνει 2.30, ενώ για νίκη της Σεβίλλης δίνει 3.39. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.03. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.41, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουέστ Χαμ – Μαντσεστερ Σίτι, η επιλογή για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 7.18, ενώ για νίκη της Σίτι δίνει 1.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.47. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.