Κύπρος-Μάλτα και άλλα δυνατά ματς στην Ευρώπη, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Κύπρος-Μάλτα και άλλα δυνατά ματς στην Ευρώπη, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Την ευκαιρία να κυνηγήσει βαθμολογικό κέρδος έχει η Κύπρος που φιλοξενεί την Μάλτα στις 19:00 στο ΓΣΠ. Ενδιαφέρον συκγεντρώνουν και άλλοι αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Για τον ίδιο όμιλο δεσπόζει η αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Ρωσία, ενώ η Νορβηγία θα αναμετρηθεί με το Μαυροβούνιο. Ώρα έναρξης των αγώνων στις 21:45.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Κύπρος-Μάλτα, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Κύπρου προσφέρει 1.84, ενώ για νίκη της Μάλτας δίνει 4.43. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.44. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.25.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΥΠΡΟΣ – ΜΑΛΤΑ

Για το Σλοβενία-Ρωσία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Σλοβενίας προσφέρει 2.43, ενώ για νίκη της Ρωσίας δίνει 2.98. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.83. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.44. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.12.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Για το Νορβηγία-Μαυροβούνιο, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Νορβηγίας προσφέρει 1.42, ενώ για νίκη του Μαυροβούνιου δίνει 7.24. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.02. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.12, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.39.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.