Μάχη για τελικό Άρσεναλ-Λίβερπουλ και ματσάρα Μπιλμπάο-Μπάρτσα με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Μάχη για τελικό Άρσεναλ-Λίβερπουλ και ματσάρα Μπιλμπάο-Μπάρτσα με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Το μεγάλο ματς Άρσεναλ-Λίβερπουλ ξεχωρίζει ως ο αγώνας της ημέρας από το κουπόνι του στοιχήματος. Είναι ο δεύτερος ημιτελικός του Λιγκ Καπ και θα γίνει στις 21:45 στο «Έμιρειτς». H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Σε άλλους αγώνες με ενδιαφέρον, η Ομόνοια μπαίνει στην μάχη του κυπέλλου και θα αναμετρηθεί με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου στις 17:00 στο «Αμμόχωστος». Στο Κύπελλο Ισπανίας θα γίνουν δύο αγώνες, Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης στις 20:00 και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα στις 22:30.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρσεναλ-Λίβερπουλ, η επιλογή για νίκη της Άρσεναλ δίνει 3.35, ενώ για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 1.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.98. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.66.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΟ Ξυλοτύμπου-Ομόνοια, η επιλογή για νίκη της Ξυλοτύμπου δίνει 18.89, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.12. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.96. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.30. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.76.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Έλτσε δίνει 5.77, ενώ για νίκη της Ρεάλ δίνει 1.48. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.18. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.06. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΤΣΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα, η επιλογή για νίκη της Μπιλμπάο δίνει 2.95, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 2.28. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.