Μάχη Ευρώπης για Απόλλων και ΑΕΛ, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Μάχη Ευρώπης για Απόλλων και ΑΕΛ, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Απόλλων και ΑΕΛ μπαίνουν στην μάχη των προκριματικών του Europa Conference League, ενώ το ίδιο ισχύει και για δύο ελληνικές ομάδες, τον Άρη και την ΑΕΚ. Στις 20:00 στην «Αρένα» ο Απόλλωνας θα αναμετρηθεί με την Ζίλινα, ενώ την ίδια ώρα στο Τσίρειο, η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την Βλάζνια. Στις 16:00, ο Άρης θα παίξει εκτός έδρας με την Αστάνα στην «Αστάνα Αρένα», ενώ στις 20:00 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Βελέζ στο Σαράγεβο.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα προσφέρει 1.86, ενώ για νίκη της Ζίλινα δίνει 3.75. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.89. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΛΛΩΝ – ΖΙΛΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ προσφέρει 1.59, ενώ για νίκη της Βλάζνια δίνει 5.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.97, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΒΛΑΖΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η επιλογή για νίκη της Αστάνα προσφέρει 2.47, ενώ για νίκη του Άρη δίνει 2.71. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.16. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.10, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.63. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΣΤΑΝΑ – ΑΡΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η επιλογή για νίκη της Βελέζ προσφέρει 4.10, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.74. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΕΖ – ΑΕΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.
Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.