Μάχη πρόκρισης Βολιβία-Αργεντινή και Ουρουγουάη-Παραγουάη, με αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Μάχη πρόκρισης Βολιβία-Αργεντινή και Ουρουγουάη-Παραγουάη, με αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Συνεχίζεται η τέταρτη αγωνιστική του Copa America με δύο αναμετρήσεις για τον δεύτερο όμιλου. Στις 03:00 η Βολιβία θα αναμετρηθεί με την Αργεντινή, ενώ την ίδια ώρα η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Παραγουάη.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του COPA AMERICA για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Βολιβία-Αργεντινή, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Βολιβίας προσφέρει 18.09, ενώ για νίκη της Αργεντινής δίνει 1.12. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 7.03. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.46, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.46. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.46.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΛΙΒΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Για το Ουρουγουάη-Παραγουάη, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ουρουγουάης προσφέρει 2.01, ενώ για νίκη της Παραγουάης δίνει 4.40. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 2.86. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.48. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.18.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.