Μάχη πρόκρισης Περού-Παραγουάη και Βραζιλία-Χιλή με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Μάχη πρόκρισης Περού-Παραγουάη και Βραζιλία-Χιλή με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Ξεκινά η προημιτελική φάση του Copa America με δυνατές αναμετρήσεις που θα κρίνουν την πρόκριση στην τελική τετράδα. Στις 00:00 θα γίνει ο αγώνας Περού-Παραγουάη, ενώ στις 03:00, θα γίνει ο αγώνας Βραζιλία-Χιλή.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του COPA AMERICA για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Περού-Παραγουάη, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Περού προσφέρει 2.80, ενώ για νίκη της Παραγουάης δίνει 2.70. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 2.75. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.39. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.17.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΕΡΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Για το Βραζιλία-Χιλή, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Βραζιλίας προσφέρει 1.31, ενώ για νίκη της Χιλής δίνει 8.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.42. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.89, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.32.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΧΙΛΗ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.