Μάχη πρόκρισης Τσεχία-Αγγλία και Κροατία-Σκωτία, πόνταρε με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Μάχη πρόκρισης Τσεχία-Αγγλία και Κροατία-Σκωτία, πόνταρε με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Ολοκληρώνεται ο 4ος Όμιλος στην φάση των ομίλων του EURO 2020, με δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στις 22:00, η Τσεχία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο Λονδίνο, ενώ την ίδια ώρα η Κροατία θα αναμετρηθεί με την Σκώτια στην Γλασκόβη. Στην βαθμολογία Τσεχία και Αγγλία έχουν από τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες, ενώ Κροατία και Σκώτια έχουν από 1 βαθμό.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του EURO 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Τσεχία-Αγγλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Τσεχίας προσφέρει 7.19, ενώ για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.52. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.22, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.36.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΧΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Για το Κροατία-Σκώτια, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Κροατίας προσφέρει 2.28, ενώ για νίκη της Σκωτίας δίνει 2.91. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΟΑΤΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.