Μάχη πρόκρισης Τσεχία-Δανία και Ουκρανία-Αγγλία με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Μάχη πρόκρισης Τσεχία-Δανία και Ουκρανία-Αγγλία με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Σφραγίζονται το Σάββατο δύο ακόμη εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Euro 2020 με δύο πολύ σημαντικούς αγώνες. Στις 19:00 θα γίνει ο αγώνας Τσεχία-Δανία στο Μπακού Πετρούπολη, ενώ στις 22:00, θα γίνει ο αγώνας Ουκρανία-Αγγλία στην Ρώμη.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του EURO 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Τσεχία-Δανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Τσεχίας προσφέρει 3.74, ενώ για νίκη της Δανίας δίνει 2.08. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.41, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.12.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΧΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Για το Ουκρανία-Αγγλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ουκρανίας προσφέρει 7.43, ενώ για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.40. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.38.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.