Μάχη της Κύπρου και ματσάρες που κρίνουν παρουσία στο Μουντιάλ, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και με Cash Out

Μάχη της Κύπρου και ματσάρες που κρίνουν παρουσία στο Μουντιάλ, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και με Cash Out

Σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται στο πρόγραμμα της Τρίτης με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Η Κύπρος υποδέχεται στις 19:00 την Εσθονία για την μάχη παραμονής στη Γ’ Κατηγορία του Nations League. Εξαιρετικής σημασίας ματς θα γίνουν στις 21:45 που θα κρίνουν το εισιτήριο πρόκρισης στο Μουντιάλ, Πορτογαλία-Βόρεια Μακεδονία και Πολωνία-Σουηδία. Στους πιο σημαντικούς φιλικούς αγώνες, Ολλανδία-Γερμανία και Αγγλία-Ακτή Ελεφαντοστού, με ώρα έναρξης στις 21:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κύπρος-Εσθονία, η επιλογή για νίκη της Κύπρου δίνει 2.63, ενώ για νίκη της Εσθονία δίνει 3.11. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.79. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.37. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.28.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΥΠΡΟΣ – ΕΣΘΟΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πολωνία-Σουηδία, η επιλογή για νίκη της Πολωνίας δίνει 2.44, ενώ για νίκη της Σουηδίας δίνει 3.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.95. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.53, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.48. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πορτογαλία-Βόρεια Μακεδονία, η επιλογή για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 1.20, ενώ για νίκη της Βόρειας Μακεδονίας δίνει 14.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.35. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.45.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολλανδία-Γερμανία, η επιλογή για νίκη της Ολλανδίας δίνει 2.34, ενώ για νίκη της Γερμανίας δίνει 2.75. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.35. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.08. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.53.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αγγλία-Ακτή Ελεφαντοστού, η επιλογή για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.44, ενώ για νίκη της Ακτής δίνει 6.39. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.79, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.88. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΓΛΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.