Ματς ενδιαφέρον Ανόρθωση-Πάφος και Φιορεντίνα-Ρόμα με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Ματς ενδιαφέρον Ανόρθωση-Πάφος και Φιορεντίνα-Ρόμα με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Ενδιαφέρον αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plis. Δύο ματς στις 19:00, Ανόρθωση-Πάφος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και Δόξα-Εθνικός Άχνας στο Μακάρειο. Για την 36η αγωνιστική της Serie A, Φιορεντίνα-Ρόμα στις 21:45.  H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ανόρθωση – Πάφος, η επιλογή για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 2.02, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 3.55. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.77.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΠΑΦΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα – Εθνικός, η επιλογή για νίκη της Δόξας δίνει 2.44, ενώ για νίκη του Εθνικού δίνει 2.85. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.76.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΟΞΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φιορεντίνα – Ρόμα, η επιλογή για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 2.34, ενώ για νίκη της Ρόμα δίνει 2.96. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.27. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.92. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.67.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΡΟΜΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.