Ματς με ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus. Για την Premier League, στις 19:30 Έβερτον – Λέστερ, ενώ για την Primera Division, Μπαρτσελόνα – Αλμερία στο τελευταίο ματς της καριέρα του Πικέ. Για την Serie A, η Αταλάντα υποδέχεται τη Νάπολι στις 19:00, ενώ για την Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 21:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έβερτον – Λέστερ, η επιλογή για νίκη της Έβερτον δίνει 2.37, ενώ για νίκη της Λέστερ δίνει 2.90. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.23. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.77.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΈΒΕΡΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπαρτσελόνα – Αλμερία, η επιλογή για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.10, ενώ για νίκη της Αλμερία δίνει 19.82. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 8.94. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.28, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.15.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αταλάντα – Νάπολι, η επιλογή για νίκη της Αταλάντα δίνει 3.25, ενώ για νίκη της Νάπολι δίνει 2.08. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.18. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.57.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, η επιλογή για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.32, ενώ για νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα δίνει 8.85. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.73. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.81. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.36.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.