Ματς με ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, πόνταρε στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Ματς με ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, πόνταρε στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Ενδιαφέρον αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης με δράση σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ευρώπη. Για τον τέταρτο γύρο του αγγλικού League Cup, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι καθώς επίσης το Μπερνλι-Τότεναμ. Οι δύο αγώνες στις 21:45. Στην Γαλλία, σε εξ αναβολής παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής, η Νις θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ. Για την 10η αγωνιστική της Serie A, η Ίντερ δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι στις 21:45.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι, η επιλογή για νίκη της Γουέστ Χαμ προσφέρει 5.76, ενώ για νίκη της Σίτι δίνει 1.47. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.27. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.12. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπέρνλι-Τότεναμ, η επιλογή για νίκη της Μπέρνλι προσφέρει 3.14, ενώ για νίκη της Τότεναμ δίνει 2.14. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.29. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νις-Μαρσέιγ, η επιλογή για νίκη της Νις προσφέρει 2.66, ενώ για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 2.66. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.18. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.88. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έμπολι-Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Έμπολι προσφέρει 6.19, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.42. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.95. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.43, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.61.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΈΜΠΟΛΙ – ΊΝΤΕΡ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.