Ματς με ενδιαφέρον στα ευρωπαϊκά πρωταθλήνατα, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον στα ευρωπαϊκά πρωταθλήνατα, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Σπουδαίες αναμετρήσεις στην Ευρώπη για το κουπόνι της Κυριακής, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Στην Premier League, δυνατή κόντρα Νότιγχαμ Φόρεστ-Τότεναμ στις 18:30, ενώ για την Primera Division, Εσπανιόλ-Τότεναμ στις 23:00. Δυνατή κόντρα στην Serie A, Φιορεντίνα-Νάπολι στις 21:45, και στην Γαλλία, Νις-Μαρσέιγ στις 16:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νότιγχαμ Φόρεστ-Τότεναμ, η επιλογή για νίκη της Νότιγχαμ δίνει 6.33, ενώ για νίκη της Τότεναμ δίνει 1.47. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.09. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.92.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Εσπανιόλ δίνει 6.28, ενώ για νίκη της Ρεάλ δίνει 1.45. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.33. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φιορεντίνα-Νάπολι, η επιλογή για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 3.12, ενώ για νίκη της Νάπολι δίνει 2.15. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.53. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.57.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νις-Μαρσέιγ, η επιλογή για νίκη της Νις δίνει 2.,70, ενώ για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 2.51. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.37. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.