Ματς με ενδιαφέρον στην Ευρώπη, πόνταρε στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Ματς με ενδιαφέρον στην Ευρώπη, πόνταρε στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Ματς με το δικό τους ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για την Δευτέρα. Η προσοχή επικεντρώνεται στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα φιλοξενεί την Σαμπντόρια στις 21:50. Για την 26η αγωνιστική της Primera Division, η Γρανάδα υποδέχεται την Καντίθ, ενώ σε ματς για την Σούπερ Λιγκ, ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Στην Πορτογαλία, η Μπράγκα θα αναμετρηθεί με την Σάντα Κλάρα στις 22:15. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αταλάντα-Σαμπντόρια, η επιλογή για νίκη της Αταλάντα δίνει 1.44, ενώ για νίκη της Σαμπντόρια δίνει 6.43. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.55. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.13. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γρανάδα-Καντίθ, η επιλογή για νίκη της Γρανάδα δίνει 2.09, ενώ για νίκη της Καντίθ δίνει 3.71. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.18, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.93.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΡΑΝΑΔΑ – ΚΑΝΤΙΘ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 3.07, ενώ για νίκη του Ατρόμητου δίνει 2.43. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.92. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.49, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.44. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.04.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπράγκα-Σάντα Κλάρα, η επιλογή για νίκη της Μπράγκα δίνει 1.55, ενώ για νίκη της Σάντα Κλάρα δίνει 5.66. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.89. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.86, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.