Ματς με ενδιαφέρον στην Ευρώπη, πόνταρε στην Megabet Plus με τις καλύτερες επιλογές

Ματς με ενδιαφέρον στην Ευρώπη, πόνταρε στην Megabet Plus με τις καλύτερες επιλογές

Ματς με ενδιαφέρον διαθέτει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την προκριματική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης του Μουντιάλ 2022. Στις 16:00, η Βοσνία θα αναμετρηθεί με την Φινλανδία, ενώ στις 21:45 η Ουαλία θα φιλοξενήσει την Λευκορωσία. Σημαντικό ματς θα γίνει επίσης στις 21:45 μεταξύ του Μαυροβούνιου και της Ολλανδίας.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βοσνία-Φινλανδία, η επιλογή για νίκη της Βοσνίας προσφέρει 2.00, ενώ για νίκη της Φινλανδίας δίνει 3.60. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.93.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΣΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουαλία-Λευκορωσία, η επιλογή για νίκη της Ουαλίας προσφέρει 1.20, ενώ για νίκη της Λευκορωσίας δίνει 12.96. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.45.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΑΛΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαυροβούνιο-Ολλανδία, η επιλογή για νίκη του Μαυροβούνιου προσφέρει 10.04, ενώ για νίκη της Ολλανδίας δίνει 1.24. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.42. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.14.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.