Ματς με ενδιαφέρον στην Κύπρο, πόνταρε τώρα στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον στην Κύπρο, πόνταρε τώρα στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Ενδιαφέρον ματς στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα με κορυφαίες αποδόσεις στο κουπόνι της Megabet Plus. Στις 17:00 η Καρμιώτισσα θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα Χλώρακας ενώ αργότερα στις 19:00, ο Άρης θα αναμετρηθεί με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Καρμιώτισσα – Ακρίτας, η επιλογή για νίκη της Καρμιώτισσα δίνει 2.01, ενώ για νίκη του Ακρίτα δίνει 3.45. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.09, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης – Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 1.25, ενώ για νίκη της Ένωσης δίνει 10.05. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.75, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.36.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΗΣ – ΈΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.