Ματς με ενδιαφέρον στην 8η αγωνιστική με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Ματς με ενδιαφέρον στην 8η αγωνιστική με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η όγδοη αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Με ώρα έναρξης στις 19:00, ΑΕΛ – Οθέλλος, ΑΕΖ – Απόλλων και Δόξα – Ανόρθωση. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΛ – Οθέλλος, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ δίνει 1.75, ενώ για νίκη του Οθέλλου δίνει 3.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.82, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΛ – ΟΘΕΛΛΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΖ – Απόλλων, η επιλογή για νίκη της ΑΕΖ δίνει 6.00, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.35. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.27. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΖ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δόξα – Ανόρθωση, η επιλογή για νίκη της Δόξας δίνει 4.30, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 1.62. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.08. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΔΟΞΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.