Ματς με ενδιαφέρον στο κουπόνι, πόνταρε σήμερα στις κορυφαίες επιλογές της Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον στο κουπόνι, πόνταρε σήμερα στις κορυφαίες επιλογές της Megabet Plus

Ενδιαφέρον ματς στο κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Για την 31η αγωνιστική της αγγλικής League One, θα γίνει το ματς Τσέλτεναμ-Πλίμουθ στις 21:45, ενώ για την πρώτη κατηγορία Σκωτίας, Ντανφέρμλιν-Πάρτικ Θιστλ, στις 21:05. Δύο αγώνες στην Αργεντινή για το Copa de la Superliga, Ατλέτικο Τουκουμάν-Σεντράλ Κόρδοβα στις 00:15, και Ταγιέρες-Γοδόι Κρους στις 02:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ταγιέρες-Γοδόι Κρους, η επιλογή για νίκη της Ταγιέρες δίνει 2.35, ενώ για νίκη της Γοδόι Κρους δίνει 2.91. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΑΓΙΕΡΕΣ – ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατλέτικο Τουκουμάν-Σεντράλ Κόρδοβα, η επιλογή για νίκη της Ατλέτικο δίνει 2.59, ενώ για νίκη της Σεντράλ δίνει 2.69. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.11, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πλίμουθ-Τσέλτεναμ, η επιλογή για νίκη της Πλίμουθ δίνει 1.72, ενώ για νίκη της Τσέλτεναμ δίνει 4.60. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.62. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΛΙΜΟΥΘ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ ΤΑΟΥΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντανφέρμλιν-Πάρτικ Θιστλ, η επιλογή για νίκη της Ντανφέρμλιν δίνει 2.80, ενώ για νίκη της Πάρτικ Θιστλ δίνει 2.50. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.13, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.