Ματς με ενδιαφέρον στο κουπόνι της Παρασκευής με τις καλύτερες αποδόσεις από την Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον στο κουπόνι της Παρασκευής με τις καλύτερες αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus για τους αγώνες της Παρασκευής. Ματς με το δικό τους ενδιαφέρον με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΖ – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της ΑΕΖ δίνει 7.00, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.35. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.05. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΖ – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλαβές – Μπιλμπάο, η επιλογή για νίκη της Αλαβές δίνει 3.80, ενώ για νίκη της Μπιλμπάο δίνει 2.11. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.49, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.57. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΛΑΒΕΣ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λέτσε – Τζένοα, η επιλογή για νίκη της Λέτσε δίνει 2.47, ενώ για νίκη της Τζένοα δίνει 3.05. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.39, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΛΕΤΣΕ – ΤΖΕΝΟΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μονακό – Νις, η επιλογή για νίκη της Μονακό δίνει 2.16, ενώ για νίκη της Νις δίνει 3.15. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.66. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.32. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.55.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΟΝΑΚΟ – ΝΙΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.