Ματσάρα Αγγλία-Ιταλία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Ματσάρα Αγγλία-Ιταλία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus για τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2024. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ιταλία στις 21:45. Την ίδια ώρα, Σερβία – Μαυροβούνιο και Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αγγλία – Ιταλία, η επιλογή για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.67, ενώ για νίκη της Ιταλίας δίνει 5.14. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.74. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.12, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.13.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σερβία – Μαυροβούνιο, η επιλογή για νίκη της Σερβίας δίνει 1.36, ενώ για νίκη του Μαυροβούνιου δίνει 8.28. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.15.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΕΡΒΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία, η επιλογή για νίκη της Βόρειας Ιρλανδίας δίνει 3.42, ενώ για νίκη της Σλοβενίας δίνει 2.24. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.40, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.08.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.