Ματσάρα Απόλλων-ΑΕΛ με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Ματσάρα Απόλλων-ΑΕΛ με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Με δύο αγώνες συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην 5η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, με σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Δεσπόζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ στις 19:00 στο νέο στάδιο Λεμεσού. Στο άλλο ματς της ημέρας, Οθέλλος – Νέα Σαλαμίνα (19:00). H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων – ΑΕΛ, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.00, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 3.75. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Οθέλλος – Νέα Σαλαμίνα, η επιλογή για νίκη του Οθέλλου δίνει 2.70, ενώ για νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 2.55. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.74, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΘΕΛΛΟΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.