Ματσάρα Πάφος-Ομόνοια και δυνατές κόντρες στην Ευρώπη με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Ματσάρα Πάφος-Ομόνοια και δυνατές κόντρες στην Ευρώπη με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus για τους αγώνες της Δευτέρας. Το ντέρμπι Πάφος – Ομόνοια ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Σε άλλους αγώνες με ενδιαφέρον, Τότεναμ – Φούλαμ, Φιορεντίνα – Έμπολι και Βαλένθια – Κάντιθ. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πάφος – Ομόνοια, η επιλογή για νίκη της Πάφου δίνει 1.78, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 3.90. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.00. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΦΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τότεναμ – Φούλαμ, η επιλογή για νίκη της Τότεναμ δίνει 1.46, ενώ για νίκη της Φούλαμ δίνει 6.19. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.84. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.53, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.68.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΟΤΕΝΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βαλένθια – Κάντιθ, η επιλογή για νίκη της Βαλένθια δίνει 1.80, ενώ για νίκη της Κάντιθ δίνει 4.68. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.29, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΚΑΝΤΙΘ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φιορεντίνα – Έμπολι, η επιλογή για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 1.39, ενώ για νίκη της Έμπολι δίνει 7.42. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.94. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.28. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.