Ματσάρες ΑΕΛ-Άρης και ΑΕΚ-Άρης Θεσσ. με σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και με Cash Out

Ματσάρες ΑΕΛ-Άρης και ΑΕΚ-Άρης Θεσσ. με σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και με Cash Out

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Δευτέρας με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα, ΑΕΛ – Άρης Λεμεσού, ενώ για την Σούπερ Λιγκ, ΑΕΚ – Άρης Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ – Λαμία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – Άρης Θεσσαλονίκης, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.29, ενώ για νίκη του Άρη δίνει 9.55. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.07. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΚ – ΑΡΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΟΚ – Λαμία, η επιλογή για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.20, ενώ για νίκη της Λαμίας δίνει 12.51. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.02. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.37.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΛ – Άρης Λεμεσού, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ δίνει 4.60, ενώ για νίκη του Άρη Λεμεσού δίνει 1.63. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΛ – ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.