Ματσάρες Βέλγιο-Ολλανδία και Γαλλία-Δανία στην Megabet Plus, πόνταρε τώρα με τις καλύτερες επιλογές

Ματσάρες Βέλγιο-Ολλανδία και Γαλλία-Δανία στην Megabet Plus, πόνταρε τώρα με τις καλύτερες επιλογές

Συνέχεια στο Nations League με σημαντικούς αγώνες και κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ματς για την Α’ κατηγορία της διοργάνωσης. Στις 21:45 το Βέλγιο θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία στην συνάντηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Την ίδια ώρα η Γαλλία υποδέχεται την Δανία, ενώ η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Αυστρία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βέλγιο – Ολλανδία, η επιλογή για νίκη του Βέλγιου δίνει 2.19, ενώ για νίκη της Ολλανδίας δίνει 2.96. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.38. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΓΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γαλλία – Δανία, η επιλογή για νίκη της Γαλλίας δίνει 1.56, ενώ για νίκη της Δανίας δίνει 5.45. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κροατία – Αυστρία, η επιλογή για νίκη της Κροατίας δίνει 1.95, ενώ για νίκη της Αυστρίας δίνει 3.61. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.33. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.