Ματσάρες Γιουβέντους-Ρόμα και Τσέλσι-Λέστερ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές

Ματσάρες Γιουβέντους-Ρόμα και Τσέλσι-Λέστερ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη και με σούπερ αποδόσεις στο κουπόνι της Megabet Plus. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα στις 19:30, ενώ για την Premier League σημαντικά ματς Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (14:30) και Τσέλσι-Λέστερ (17:00). Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ΑΕΚ-Βόλος στις 21:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γιουβέντους – Ρόμα, η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους δίνει 2.32, ενώ για νίκη της Ρόμα δίνει 3.11. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.16. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.76.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η επιλογή για νίκη της Σαουθάμπτον δίνει 4.15, ενώ για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 1.76. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.35. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι – Λέστερ, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι δίνει 1.41, ενώ για νίκη της Λέστερ δίνει 6.93. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.81. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.29. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – Βόλος, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.24, ενώ για νίκη του Βόλου δίνει 9.96. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.57, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.26. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.