Ματσάρες Μίλαν-Γιούβε και Ντόρτμουντ-Μπάγερν, πόνταρε σήμερα στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Ματσάρες Μίλαν-Γιούβε και Ντόρτμουντ-Μπάγερν, πόνταρε σήμερα στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Σπουδαία ντέρμπι στην Ευρώπη με σούπερ αποδόσεις και επιλογές στο κουπόνι της Megabet Plus. Για την Serie A, θα γίνει το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους στις 19:00, ενώ δυνατή κόντρα και στην Bundesliga ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου στις 19:30. Στην Premier League, Τσέλσι-Γουλβς στις 17:00 και στην Primera Division, Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίλαν – Γιουβέντους, η επιλογή για νίκη της Μίλαν δίνει 2.07, ενώ για νίκη της Γιουβέντους δίνει 3.51. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.11, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου, η επιλογή για νίκη της Ντόρτμουντ δίνει 4.35, ενώ για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.64. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.55. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.36, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.12. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.42.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουλβς – Τσέλσι, η επιλογή για νίκη της Γουλβς δίνει 1.39, ενώ για νίκη της Τσέλσι δίνει 7.95. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.16.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΛΒΣ – ΤΣΕΛΣΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Χετάφε δίνει 6.49, ενώ για νίκη της Ρεάλ δίνει 1.47. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.46. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΧΕΤΑΦΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.