Ματσάρες Μπενφίκα-Μπαβίστα και Σενεγάλη-Πρ.Ακρωτήρι, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Ματσάρες Μπενφίκα-Μπαβίστα και Σενεγάλη-Πρ.Ακρωτήρι, κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Ενδιαφέρον αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για τους αγώνες της Τρίτης. Δεσπόζει ο ημιτελικός ανάμεσα σε Μπενφίκα και Μποαβίστα για το το Κύπελλο Πορτογαλίας που θα γίνει στις 21:45. Μεγάλο ματς και για την φάση των «16» του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Σενεγάλης και το Πράσινο Ακρωτήρι στις 18:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Για την 26η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, η Νότιγχαμ θα αναμετρηθεί με την Μπάρνσλεϊ στις 21:45, ενώ για την 24η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος, η Άντβερπ θα αντιμετωπίσει την Σεντ Τρούιντεν στις 19:45.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπενφίκα-Μποαβίστα, η επιλογή για νίκη της Μπενφίκα δίνει 1.28, ενώ για νίκη της Μποαβίστα δίνει 8.89. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.04. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σενεγάλη-Πράσινο Ακρωτήρι, η επιλογή για νίκη της Σενεγάλης δίνει 1.62, ενώ για νίκη του Πράσινου Ακρωτηρίου δίνει 6.91. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.35. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νότιγχαμ-Μπάρνσλεϊ, η επιλογή για νίκη της Νότιγχαμ δίνει 1.53, ενώ για νίκη της Μπάρνσλεϊ δίνει 5.89. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.14.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άντβερπ-Σεντ Τρούιντεν, η επιλογή για νίκη της Άντβερπ δίνει 1.83, ενώ για νίκη της Σεντ Τρούιντεν δίνει 3.96. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.32. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΝΤΒΕΡΠ – ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.