Ματσάρες Μπενφίκα-Πόρτο και Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Ματσάρες Μπενφίκα-Πόρτο και Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δύο μεγάλες αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής με πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus. Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι στην Πορτογαλία ανάμεσα στην Μπενφίκα και στην Πόρτο στο «Ντα Λουζ». Σπουδαίο ματς και στην Ισπανία όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Σεβίλλη. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπενφίκα – Πόρτο, η επιλογή για νίκη της Μπενφίκα δίνει 2.08, ενώ για νίκη της Πόρτο δίνει 3.35. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, η επιλογή για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.38, ενώ για νίκη της Σεβίλλης δίνει 7.23. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.51, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ, η επιλογή για νίκη της Χόφενχαϊμ δίνει 2.95, ενώ για νίκη της Ντόρτμουντ δίνει 2.15. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.98. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.41, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.38.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.